La 36a edició de la Setmana de la Joventut de Vimbodí i Poblet ha tanca portes aquest dimecres 14 d’agost amb un balanç molt positiu de participació i seguiment popular.

Durant prop de set dies –del 7 al 14 d’agost– la localitat ha viscut immersa en un programa d’actes intens i ple de propostes, amb més de seixanta actes que han aplegat, en algunes ocasions a centenars de persones. En concret, l’Associació Juvenil Somdepoble destaca, com a propostes del programa més seguides, la Festa Jove, que va aplegar a prop de 300 persones al pavelló municipal i el 6è Correquintos, el Sopar Popular i el Torneig de Futbol Sala, que han reunit a un nombre similar d’assistents.

Entre les activitats més singulars de l’edició d’enguany, han destacat propostes innovadores, que han buscat trobar altres maneres de compartir l’oci i els bons moments propis de l’estiu, com la Festa dels anys 80-90, l’activitat de Geocatching o les actuacions teatrals, actes del programa que s’han sumat a propostes com la campanya del Banc de Sang, el Concurs de Paelles, el Concurs de tir de pinyol d’oliva o el Passatge del Terror.

Enguany aquesta cita del calendari suposava tot un repte per l’entitat organitzadora, l’Associació de Joves Som de Poble, que ha superat amb bona nota el canvi de junta de l’organització, que valora de manera amb satisfacció l’èxit de participació de l’edició d’enguany i el bon nivell d’assistents en les diferents propostes que, durant una setmana, han omplert els carrers del municipi.

“Fem una valoració molt positiva de la Setmana de la Joventut”, declara el secretari de l’Associació Juvenil Somdepoble, Adrià Tella, que destaca que, des de l’entitat, “considerem que l’objectiu inicial de fomentar l’activitat entre els més joves i petits s’ha assolit amb èxit i destaquem la implicació de la resta del municipi”.