L’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, ha estat entrevistat al programa Saló de plens de Tac12. Vidal ha recordat que quan hi ha eleccions “el pressupost s’acostuma a exprimir”, és per això que amb prudència ha comentat que podrien demanar una modificació de crèdit “per començar a engegar alguns projectes” que duien al programa electoral. Es tracta d’un fet habitual quan entra un govern nou.

També ha recordat que treballaran per “rejovenir la població” gràcies a les “polítiques d’habitatge i de promoció econòmica”, incloent les àrees de Comerç i de Turisme.

ÀUDIO: Josep Maria Vidal es mostra obert a una modificació de crèdit

D’altra banda, l’alcalde ha tornat a estendre la mà a l’oposició, assegurant que tot i tenir majoria absoluta, estan oberts al diàleg. En aquesta línia, ha manifestat la voluntat de comptar amb l’oposició en les “polítiques de poble”, però ha assenyalat que pel que fa a les “polítiques de canvi”, tindran preferència amb Nova Espluga, “la força que també representava el canvi”.

ÀUDIO: Josep Maria Vidal diu que preferirà pactar amb Nova Espluga

Finalment, Josep Maria Vidal ha lloat el treball en equip dels seus regidors, destacant que no hi ha hagut sorpreses a l’hora de distribuir les tasques i que cada regidoria s’adapta al perfil de les persones que ocupen el govern.

Recupera l’entrevista completa de Tac12 a Josep Maria Vidal