El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí segueix organitzant activitats al voltant de l’exposició temporal ‘Plàstic’. A partir del pròxim 7 d’abril i durant cada diumenge, Còdol Educació farà una visita guiada a la mostra a les 11 del matí. Aquesta proposta també s’oferirà durant els dies festius de les vacances de Setmana Santa.

La visita té un preu de 3 euros i les places són limitades, per la qual cosa és recomanable que es reservi prèviament. D’aquesta manera, el MVR segueix apostant per crear un calendari d’activitats al voltant de la mostra. A més a més, han posat en marxa una pàgina web interactiva sobre l’exposició.

Els plàstics formen part de la nostra vida quotidiana i s’han convertit en un material indispensable. Per contra, la seva abundància esdevé una de les grans amenaces per al planeta. La mostra del museu juga, precisament, movent-se entre aquest equilibri, sostenint-se entre les bondats i defectes del plàstic i ens pregunta: “genialitat o pervers, tu com ho veus?”. L’exposició es pot veure al Museu fins el 20 d’octubre.