Les escoles municipals de música de la comarca han participat aquest dissabte a la tarda en el concert de primavera organitzat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Les escoles municipals de Montblanc, l’Espluga de Francolí i Santa Coloma de Queralt han ofert un repertori musical de la mà dels alumnes a La Societat de Solivella. Aquest any també ha comptat amb la participació dels alumnes de l’Escola Sagrat Cor de Solivella els quals han actuat conjuntament amb els alumnes de les escoles de música durant la interpretació del cant comú.

El Concert de Primavera que s’organitza des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà mostra a tots els assistents el que es fa a les escoles durant l’any, a més a més, serveix perquè tots els joves músics interpretin davant del públic, majoritàriament familiars.

L’escola municipal de l’Espluga de Francolí hi ha participat amb un trio de violins i un quintet de clarinets, a més a més, del cor juvenil. En total cada escola ha interpretat diverses peces musicals amb un temps de 15 minuts per escola més el cant comú final.

La part més emotiva del concert ha estat la interpretació del Cant Comú amb la participació de tots els joves músics de les quatre escoles. En aquesta ocasió les peces interpretades han estat “El ball de la civada” i el “Ball de Sant Ferriol”, dues peces tradicionals catalanes que han estat arranjades per l’escola municipal de Montblanc.