L’atleta Raül Arenas ha completat aquest dissabte el repte “Sempre Endavant” recorrent 190 quilòmetres d’una tirada, l’esportista targarí ha recaptat fons per a finançar el nou conte infantil de l’espluguina Noe Gaya, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit.

Amb aquest objectiu, Raül Arenas assumia des de dijous fins aquest dissabte el desafiament de fer corrent el trajecte de 190 quilòmetres entre Llívia i Tàrrega. Arenas va iniciar el seu recorregut el passat dijous a les 7 del matí des de Llívia i ha arribat a les 6 de la tarda al carrer del Carme de Tàrrega, on ha estat rebut per l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i un nombrós públic. 

ÀUDIO: Raül Arenas no tenia paraules de satisfacció per la Noe

Arenas ha entrat, a la línia de meta, acompanyat de la protagonista Noe Gaya que ho ha fet amb una cadira especial. Els últims quilòmetres Arenas els ha fet acompanyat d’un grup de corredors del Club Atlètic Espluguí i del Ceaca de Tàrrega.

Imatge de família amb el corredor targarí (Imatge: Pep Morató)

En l’arribada del corredor també hi ha participat els grallers i gegants de l’Espluga de Francolí, també l’Associació Guixanet de Tàrrega, entre d’altres.

ÀUDIO: Arenas explica les sensacions durant el recorregut

Posteriorment als parlaments, s’ha celebrat un sorteig de productes solidaris i ha actuat el cantautor Carlitos Miñarro. Es tracta del tercer repte solidari del corredor, amb els dos primers projectes Arenas va sumar més de 7.000 euros. Per aquesta iniciativa, Arenas ha rebut el suport de 135 empreses del territori, entitats i institucions, i ha elaborat unes samarretes solidàries per ajudar a donar visibilitat a la iniciativa.

ÀUDIO: Dolors Creus, mare de la Noe, parla sobre els agraïments que tenen cap al Raül

12 d’abril presentació del llibre de la Noe

Segons ha pogut saber l’EFMR.cat el llibre infantil titulat “Aprenent a volar” de la Noe Gaya es presentarà el 12 d’abril a les 7 de tarda al Casalet de l’Espluga de Francolí.

Papallona protagonista del llibre (Imatge: Pep Morató)

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ