Dinar groc a Pira (Foto: cedida)

Les iniciatives grogues de l’Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà van recaptar durant el 2018 un total de 16.057 euros en benefici de la Caixa de Solidaritat i l’Associació Catalana pels Drets Civils, segons ha informat l’entitat.

En total a la comarca es van celebrar més d’una desena d’activitats, des dels àpats grocs, fins a la venda de marxandatge, com per exemple els pins del llaç groc. Pel que fa als àpats grocs se n’han celebrat a Montblanc, Pira, Vimbodí i Rocafort de Queralt, mentre que Montblanc va acollir un berenar solidari i Sarral un vermut. D’altra banda, també s’han organitzat caminades a Sarral i a Pira.

Des de l’entitat han agraït la col·laboració de totes les persones i recorden que seguiran organitzant actes en els pròxims mesos. Unes activitats que, expressen, «es faran per demostrar al món la gran farsa d’aquest judici que està a punt de començar i que l’autodeterminació és un dret, no un delicte».