Una cursa per les Muntanyes de Prades és la gran novetat del calendari de curses nadalenques a la Conca de Barberà. El proper 29 de desembre arriba la Sant Silvestre ViP de Muntanya, una prova no competitiva per camins i senders del terme municipal de Vimbodí i Poblet dins del Paratge Natural d’Interès Nacional (PNIN) de Poblet.

Amb sortida i arribada al Monestir de Poblet la prova té un recorregut, de 13,5 km i un desnivell positiu de 631 metres. Es pot fer a peu, caminant o corrent, en un màxim de 3,5 hores.

La Sant Silvestre ViP de Muntanya és una iniciativa de l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius E4 Dreams amb el suport de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, el PNIN de Poblet i el Monestir de Poblet. Es tracta de la primera cursa d’aquestes característiques que es durà a terme per aquesta zona muntanyosa. Neix amb l’objectiu que els participants gaudeixin d’un entorn privilegiat i acomiadin l’any fent esport de manera saludable i divertida.

ÀUDIO: Pep Cabestany organitzador de la prova,explica com va sorgir la idea. 

L’hora de sortida de la prova serà les 9.30 h des del Monestir de Poblet, els participants enfilaran el barranc de la Pena i allà continuaran l’itinerari, que estarà totalment senyalitzat. Així mateix, hi haurà dos avituallaments al llarg del trajecte i també a la sortida i a l’arribada.