[youtube https://www.youtube.com/watch?v=08PL7PT-tuw]
Tac12 ha emès aquest dimecres una entrevista exclusiva a l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, en vaga de fam. El programa s’ha enregistrat al mateix ajuntament de la capital de la Conca. En l’entrevista Andreu diu que es troba bé, que fa vida normal i que de moment no se n’ha resentit.

L’entrevista coincideix amb els 7 dies de vaga de fam. L’alcalde montblanquí encara no ha aturat cap dels seus actes i es mostra satisfet del suport que està rebent des de totes bandes, en especial el dels mateixos presos polítics a qui va visitar aquest dimarts a Lledoners.

Segons detalla Tac12, Andreu continua defensant que s’hauria d’anar de forma unitària a les eleccions d’Europa, encara que d’aquesta manera discrepi de la direcció del seu partit. Malgrat tot, ell defensa la seva militància a ERC. Josep Andreu ha deixat clar durant l’entrevista que no pensa abandonar la vaga de fam fins que l’aturin els presos o li ho indiquin els seus metges.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3UXjXOaAyvo]