Les dues escoles de l’Espluga de Francolí han participat aquest divendres al rodatge de dues nadales que durant aquestes festes de Nadal s’emetran en horari aleatori durant la programació de Tac12, a partir de dilluns. La televisió pública de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Tarragonès ha convidat a l’escola Martí Poch i l’escola Vedruna de l’Espluga ha enregistrar una nadala, coincidint amb l’any d’entrada de l’Ajuntament de l’Espluga al consorci de la TDT del Camp de Tarragona.

Els alumnes de 3r i 4rt de primària de les dues escoles espluguines han estat els escollits per interpretar els temes que els mateixos mestres de música han escollit per a la ocasió. El rodatge s’ha fet al plató que s’ha instal·lat per la ocasió a l’edifici de l’antiga audiència de Tarragona, en ple centre històric de la ciutat. Els infants espluguins han tingut l’oportunitat de conéixer l’entorn romà de Tarraco.

GALERIA D’IMATGES DE XAVIER LOZANO