[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lwSL9S3Zsc0]

El concert de The Penguins amb la proposta Reggae per Xics és l’aposta de la programació nadalenca de l’Espluga. Enguany el calendari festiu presenta més de trenta d’activitats per a tots els públics que compten amb la participació d’una vintena d’entitats i institucions.

Al costat d’activitats tradicionals, aquest Nadal s’incorpora una de les propostes més reclamades per les famílies del municipi, assegura la regidora de Festes de l’Espluga, Erika Soriano. The Penguins portaran el diumenge 23 de desembre a les 6 de la tarda al Pavelló del Casal les seves adaptacions del cançoner català al ritme del reggae. El concert tindrà un preu de 5 euros.

Des d’aquest 11 de desembre i fins al 5 de gener se celebraran tallers infantils, xerrades, cinema o espectacles d’animació. El dijous 27 de desembre al pavelló del Casal obrirà portes el Parc de Nadal amb inflables, circuit de balanzebikes, llit elàstic, jocs de fusta i un espai de lleure per als infants menors de 4 anys.

S’estrenarà una activitat multiaventura

La tècnica de Joventut, Estel Bové, i la regidora de Festes, Erika Soriano, han presentat la programació (Foto: Gerard Bosch)

Enguany repeteix el tió gegant, serà en format d’espectacle d’animació el dilluns 24 a dos quarts de 12 del matí. Per als joves majors de 15 anys el 30 de desembre es farà un escape room a les 6 de la tarda, per al qual cal inscripció prèvia. Una de les novetats és l’activitat de multiaventura que acollirà el pavelló Municipal el dijous 3 de gener a partir de les 4 de la tarda. En aquest espai hi haurà un rocòdrom, tirolines i un tobogan gegant.

El programa d’activitats també incorpora les representacions d’Els Pastorets els dies 25 i 29 de desembre, un festival de patinatge el dia 22, la Cursa de la Llufa el 28 de desembre, el Moto Any el 29 o bé una sortida en BTT el dia de Sant Esteve. Un any més, l’Espluga rebrà la visita de l’Home dels Nassos, l’últim dia de l’any, i dels Reis Mags d’Orient el dissabte 5 de gener. Dies abans, el dimecres dia 2 el patge Gregori passarà per l’Espluga FM Ràdio a les 5 de la tarda per escoltar les demandes dels infants i a les 7 del vespre recollirà les cartes al Teatre del Casal.

CONSULTA EL PROGRAMA