Foto: Cristina Sanahuja

“Inicis” és el títol escollit per al concert del Cor Treu-li la Pols al Teu Instrument que oferirà aquest dissabte 15 de desembre a les 7 del vespre a l’Auditori Carulla Font del Casal de l’Espluga. L’acte destinarà part de la recaptació a la Marató de TV3 i serà el primer concert de la nova etapa sota la direcció d’Anna Guasch.

El recital, que es va anunciar durant l’assaig obert al públic del passat 23 de novembre, inclou un repertori amb temes de la primera etapa del cor, dirigida per Borja Moll, i també altres cançons que s’han treballat darrerament. Les entrades es podran adquirir des d’una hora abans a l’auditori per 5 euros.

El cor TLP va néixer l’any 2015 amb la mateixa filosofia que l’orquestra TLP (Treu-li La Pols al teu instrument). Com en el cas de l’orquestra, els cantaires, amateurs i d’edats molt diverses, s’agrupen per assajar un cop al mes amb l’objectiu de gaudir plegats de la música.