L’Escola Municipal de Música de l’Espluga oferirà quatre concerts durant aquestes setmanes prèvies a les festes de Nadal. Com és habitual, l’alumnat de l’escola presentarà en públic algunes de les peces que han estat treballant darrerament i, a més a més, aquests dies també es posaran a prova amb les audicions. 

El primer dels concerts és aquest dimarts 11 de desembre a la Residència Jaume I de l’Espluga. Les actuacions començaran a dos quarts de 6 de la tarda amb la participació del cor 1 i el 2, juntament amb el quartet de clarinets.

Les següents cites seran de cara a la pròxima setmana al Casal. En concret els alumnes de sensibilització 4, 5 i 6 oferiran un concert el dilluns 17 de desembre a dos quarts de 6 de la tarda a l’auditori Carulla Font.

L’endemà, 18 de desembre, hi haurà música per partida doble a la sala Llucià Navarro, a dos quarts de 6 de la tarda començaran els grups des d’iniciació fins al segon nivell elemental, mentre que a les 7 del vespre serà el torn dels músics de tercer d’elemental fins a nivell mitjà.

D’altra banda, durant les tardes del 17 al 20 de desembre l’escola de música també celebrarà les audicions de nadal de cada instrument. Són obertes al públic i es reparteixen entre el Piset, la sala Llucià Navarro i l’auditori Carulla Font. Aquest curs l’Escola Municipal de Música de l’Espluga compta amb 127 alumnes d’edats i nivells diferents.