El projecte radiofònic de l’Escola Martí Poch de l’Espluga, el programa “3, 2, 1… Acció”, es podrà escoltar des d’aquest dissabte a l’Espluga FM Ràdio. L’emissora municipal ho integrarà dins de l’espai Ràdio Kids adreçat als infants que s’emet a les 9 del matí.

D’aquesta manera, l’escola i l’EFMR col·laboraran per donar una nova sortida del projecte, aquesta vegada de forma periòdica a través dels canals habituals de difusió de l’emissora: al 107.4 FM, en directe a EFMR.cat o bé a la carta al mateix portal web. “3,2,1… Acció” és el resultat del taller de ràdio que l’escola espluguina desenvolupa des de fa vuit cursos. Mitjançant aquesta iniciativa, tots els alumnes de primària passen un cop l’any per la pràctica radiofònica i hi treballen conjuntament alumnes des de primer fins a sisè per equips de vuit persones.

Ràdio Kids és la nova aposta de l’EFMR pensada per als oinets més petits de la comarca que neix amb la voluntat de fomentar la literatura entre els infants, així com la lectura oral i l’aprenentatge de l’anglès. S’hi poden escoltar contes participants del Certamen Literari del Casal de l’Espluga actuals, però també n’escoltem d’antics, dècades després els seus autors tornen a la seva infància per narrar-nos la història que van idear. L’espai també incorpora les aventures del Teddy, un osset viatger amb ganes de descobrir la Conca i contes en anglès. Ràdio Kids compta amb el suport del Casal de l’Espluga, la col·laboració d’Elisenda Rosell, Jill Haywood i Dídac March i la producció de Gerard Bosch.