El programa d’entrevista i debat entre els representants polítics del consistori de l’Espluga, l’Ajuntament a Casa, comença aquest diumenge la nova temporada i ho fa amb l’entrevista a l’alcalde, David Rovira. L’espai continua amb el seu horari i format habitual, un diumenge al mes de 12 a dos quarts d’1 del migdia. 

L’Ajuntament a Casa comptarà amb la conducció, una temporada més, del periodista Òscar Palau. Com es va estrenar en el darrer curs, hi haurà tres formats de programa: el primer és el d’entrevista a l’alcalde, el segon combina l’entrevista al cap de l’oposició amb el debat entre els grups polítics i, finalment, l’últim es dedica al debat amb els partits polítics amb representació al consistori.

Els oients també poden entrar en el debat

L’actualitat local i comarcal tornarà a centrar les qüestions que es plantejaran durant el programa, això en uns mesos en què l’activitat política s’intensifica coincidint amb el compte enrere per a les eleccions municipals del maig del 2019. Com sempre, els oients tindran l’oportunitat de participar en el programa, ja sigui trucant al 977 87 00 76, enviant una nota de veu al 696 27 86 77 o bé a través de les xarxes socials de l’EFMR.