El Poliesportiu Municipal de Santa Coloma de Queralt ha estat aquest dimecres l’escenari de la semifinal de la lliga catalana de bàsquet femení que ha enfrontat el Cadí La Seu amb Snatt‘s Femení Sant Adrià.

El partit, retransmès per Esport3, ha arribat a Santa Coloma fruit dels actes de commemoració dels cinquanta anys del Club Bàsquet Àguiles de Santa Coloma de Queralt. Com ha explicat a l’EFMR el president de l’entitat, Ramon Mullerat, el club volia acollir un partit d’alt nivell com a acte de celebració i, arran dels vincles entre el president de la Lliga Catalana de Bàsquet femení i Santa Coloma, es va proposar disputar el partit de la lliga catalana a la pista colomina. Ramon Mullerat reconeix que ha estat el partit de més nivell que ha acollit el municipi.

Públic a les grades del pavelló de Santa Coloma (Imatge: Cedida)

El Cadí La Seu va recuperar un desavantatge de 15 punts contra l’Snatt‘s Femení Sant Adrià i el partit va quedar amb un resultat de 63 a 62 guanyant el Cadí La Seu. El partit no es va decidir fins a tres segons del final que hi va haver un triple per part de Vilaró. Aquest diumenge el Cadí La Seu disputarà la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina contra l’Spar Citylift Girona.