El patrimoni de la Conca de Barberà ja té un espai propi a l’Espluga FM Ràdio. De la mà de l’historiador de l’art Damià Amorós, la nova proposta radiofònica destacarà elements arquitectònics de la comarca que sovint no són prou valorats o, directament, són desconeguts per gairebé tothom.

“Al costat de casa”, com s’anomena el nou espai, té una durada d’uns 15 minuts i cada capítol se centra en element patrimonial que es descobreix amb alguna persona experta sobre el tema en qüestió i proposant diverses lectures. L’objectiu del programa, per tant, és reivindicar la història i el patrimoni local, així com fomentar-ne l’estima.

L’espai es podrà escoltar a La Conca al Dia d’11 a 12 h, el magazín diari de l’Espluga FM Ràdio, i també aleatòriament entre la programació de l’emissora, com a càpsula, o bé a la carta, a EFMR.cat. El primer capítol d'”Al costat de Casa” ha parlat dels cellers modernistes de la Conca de Barberà.

PRIMER CAPÍTOL: Les catedrals del vi

Descarrega’l