L’Espluga ja està a punt per celebrar la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana que omplirà aquest dissabte el carrer i la plaça del castell d’elaboradors de cervesa artesana, productors locals d’embotits i coques salades i de foodtrucks. Una de les novetats d’enguany és la distribució dels estands que es repartirà de forma diferent per millorar el pas dels assistents.

La fira obrirà les seves portes a les 12 del migdia i arrancarà amb la música folck del grup Julivert. L’hora aproximada de tancament al migdia és a les 3 de la tarda i l’activitat retornarà a partir de les 5. Al vespre, arribarà l’actuació musical del duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, amb cançons pròpies i diferents versions i a ja a la nit el grup espluguí Tìloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball “Un cabàs de cançons”.

El públic assistent podrà adquirir el got de vidre de la fira i es podrà dirigir a qualsevol dels cervesers per adquirir les consumicions que li vinguin de gust, així com a totes les parades que ofereriran degustacions gastronòmiques.