Un pas de vianants de l’Espluga s’ha despertat aquest dissabte al matí pintat amb els colors de l’arc de Sant Martí representant la bandera del col·lectiu LGTBI, just el dia abans de la Visibilitat Bisexual. A més a més, de la bandera multicolor pintada hi ha escrita la frase “Estima com vulguis”.

El pas de vianants que ha estat pintat està situat en la cruïlla del carrer Lluís Carulla, la rotonda del Casal i el carrer d’Àngel Guimerà. Diverses persones i grups han difós la imatge a les xarxes socials.

La bandera multicolor s’hauria pintat a mitjanit com a acció commemorativa del dia de la Visibilitat Bisexual que se celebra aquest diumenge 23 de setembre per part de la comunitat LGBTI+, especialment bisexuals. La data vol combatre la bifòbia i els estereotips que pesen sobre les persones bisexuals.

Pas de vianants amb la bandera multicolor aquest dissabte al matí (Imatge: Pep Morató)