(Foto: Carlos Pericas)

El concert d’Andrea Motis a Montblanc, que es va suspendre el passat 25 d’agost en el marc del festival Essències, tindrà lloc finalment el dissabte 1 de desembre en una sala encara per confirmar. Així ho ha anunciat l’organització del festival a través de les xarxes socials

Aquells que van comprar l’entrada pel concert del 25 d’agost, poden confirmar si assistiran al concert del dia 1 de desembre a través d’aquest enllaç.

El termini per poder confirmar l’assistència al concert acabarà el proper dia 1 d’octubre. Un cop passat aquest període, les entrades que no hagin confirmat assistència, quedaran alliberades per l’ús de l’organització.

El concert d’Andrea Motis es va suspendre hores abans de celebrar-se, a causa d’un problema de salut de la cantant, que també es va veure obligada a suspendre diversos concerts de la seva gira europea.