L’Acampada Jove ha arrancat aquest dijous amb una aposta assegurada. D’una banda, comiat de La Raíz, els de Gandia han dit adéu a l’Acampada després d’anunciar la seva aturada indefinida i, de l’altra, l’energia i el ritme genuí de Txarango han situat la primera nit amb “un excel·lent”, segons el director del festival, Pau Morales.

Les primeres notes musicals del festival van arribar de la mà de SUU a la una del migdia, poc després de l’obertura de portes. A la carpa Tio Canya la música la van posar Porto Bello i el grup de hip-hop de Senyor Oca, que debutaven a l’Acampada.

A l’escenari central, l’independència, Setrill va encetar la primera nit de concerts. El relleu el va agafar La Raíz, que en aquesta gira de comiat, han estat un dels grups més aclamats pel públic i van marcar, juntament amb Txarango, els moments amb més afluència d’espectadors. Tremenda Jauría va tancar la nit a l’escenari independència, mentre que la carpa Tio Canya la festa va acabar amb Dj OGT.

GALERIA D’IMATGES DE LA PRIMERA NIT D’ACAMPADA JOVE – EFMR