Albert Pérez continuarà la propera temporada al capdavant del primer equip del CF Montblanc. Pérez  que l’any passat, a mitja temporada, va agafar el projecte del primer equip, va acabar aconseguint una bona temporada quedant segon de la lliga i quedant-se a un gol de poder ascendir a segona catalana.

L’entrenador del Montblanc tenia dubtes per continuar, ja que a finals de temporada no tenia clara la seva continuïtat amb el club, segons va dir a l’EFMR. Pérez no va donar el seu sí fins aquest dijous que es va reunir amb el president del club, Antonio Gonzalez, per tancar detalls tècnics de cara a la pròxima temporada.

Les dues parts coincideixen en la necessitat de seguir amb aquest projecte, que es va iniciar aquesta temporada, amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens. Per assolir aquest repte, al seu costat tindrà a l’espluguí Antonio Morató com a segon entrenador, un tècnic que coneix bé el club. Fins ara, Albert Pérez estava sol a la banqueta.