Descarrega’l

Nova edició del programa coproduït juntament amb La Xarxa de Comunicació Local. Aquest dimarts hem repassat les notícies de la jornada, amb especial interès pel nomenament de Ferran Civit a la presidència de la nova Comissió d’Investigació del cas Castor. També parlem de la nova entrega del Liceu a la Fresca o de l’activitat de prevenció de cara a la revetlla de Sant Joan que s’ha celebrat a Montblanc. A més a més, en esports destaquem que el Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga acull aquest cap de setmana la Copa de la lliga de Segona Catalana i que l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga celebrarà el festival de final de curs al Teatre del Casal. En la segona part, obrim tertúlia al voltant del cicle Visions 5.1  amb Leandre Romeu, responsable de La Conca 5.1, i alguns dels ponents del segon debat que es va celebrar al Museu de la Vida Rural el divendres 25 de maig. En aquest cas, parlem amb Anna Marc, Carme Ferrer i Rafael López-Monné.