La Unió Esportiva Espluga ha completat una bona temporada en comparació amb la passada. La temporada 2016-2017 va ser nefasta pels interessos espluguins, ja que l’equip es va veure relegat a ocupar l’última posició de la lliga durant tot l’any, malgrat la bona actitud, els resultats no van acompanyar en cap moment.

Aquest any ha estat diferent. Toni Musté, entrenador dels espluguins, en declaracions a l’EFMR ha expressat que aquesta temporada ha estat la millor des que ell és a les ordres de l’equip. Tot i aquest positivisme de l’entrenador, l’Espluga no ha pogut arribar a posicions d’ascens però ha aconseguit i s’ha quedat a la 6a posició del grup 24 de Quarta Catalana.

L’última temporada al camp de terra

L’equip ha aconseguit guanyar en 10 ocasions, però ha perdut 8 partits i n’ha empatat 4. Aquesta irregularitat a l’hora de jugar ha perjudicat els verd i blancs tant en lliga com en Copa Tarragona. En la seva lliga han ascendit el Maspujols, el Vallmoll i l’Hospitalet, aquest últim campió de la Copa Tarragona, tres corcons que no hauran de jugar contra l’Espluga, fet que beneficia els de la Conca, ja que no s’han donat bons resultats contra ells en lliga. Pel que fa a la Copa, l’equip només ha pogut quedar 3r del seu grup i no ha accedit a la final.

El club espera que la gespa artificial suposi un impuls per als equips

El primer equip masculí de la UEE millora, però encara li queda camí per fer si vol optar a posicions d’ascens a Tercera Catalana. En aquest sentit, l’entrenador reivindica que el poble es mereix tenir un equip amateur en una millor situació. Toni Musté seguirà a les ordres del bloc un any més i intentarà aconseguir un ascens en la temporada d’estrena del camp de gespa artificial del municipi.

ÀUDIO: L’entrenador Toni Musté és entrevistat per l’equip d’esports de l’emissora