[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LPqijiA39N0?rel=0]

El CF Montblanc disputarà el play-off d’ascens a la Segona Catalana després d’endur-se els darrers 3 punts de la temporada davant del Banyeres i certificar la segona posició de la lliga. Per aconseguir l’ascens, el primer equip de la capital de la Conca de Barberà haurà de superar la promoció a dos partits davant del segon classificat d’un altre grup de la Tercera Catalana.

Els dos gols d’Arnau Domínguez, al minut 36 i al minut 40 del partit, tornen a situar al Montblanc en un play-off d’ascens 15 anys després.  El Banyeres va fer el seu únic gol poc després del descans, però el resultat ja no va canviar: el Montblanc s’anotava una important victòria per així poder disputar la fase d’ascens de categoria.

Aquesta setmana es coneixeran els horaris dels partits, que seran un d’anada i un de tornada contra el segon classificat d’un altre grup de la lliga. Amb la victòria d’aquest dissabte els de la Conca han acabat la lliga a la segona posició amb 71 punts.