L’entorn de Vimbodí i el Monestir de Poblet han estat el marc perfecte per a la quarantena de persones que han participat aquest dissabte a la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer.

Enguany, la dotació econòmica dels premis es va incrementar, fins als 2.200 euros, amb un nou premi per a les obres que van referenciar la tradició vidriera. Gràcies a això i a la consolidació del certamen, s’ha duplicat la participació respecte a l’any passat. A més a més, el premi “Vila Vidriera” ha propiciat que el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí hagi estat l’espai més concorregut. 

REPORTAGE sobre el concurs al programa Inquiets d’aquest dissabte

El primer premi de 700 euros va ser per Albert Giménez, de Caldes de Malavella; el segon per a Joan Josep Pérez Garbó, d’Esparreguera, dotat amb 500 euros, i els 300 euros del tercer el va rebre Robert Martí Ripoll, de Lleida. D’altra banda, pel que fa al premi “Vila vidriera”, va ser per a Núria Riba Bosch, d’Igualada, que va rebre els 700 euros d’aquest nou guardó. A més a més, el jurat aquesta vegada va decidir concedir tres accèssits per la qualitat i quantitat d’obres presentades que van anar a parar per a Aida Mauri, de Moià; Joan Vila Arimany, de Sant Quirze del Vallès, i Joan Josep Català, d’Alpicat.