Els espluguins Aleix Poblet i Josep M. Poblet han aconseguit la tercera posició del Campionat de Catalunya de Ponis en la disciplina de salt d’obstacles que es va celebrar el passat 12 i 13 de maig a Torredembarra.

Els dos joves esportistes de l’Escola Hípica Espluga de Francolí van desplaçar-se al Club d’Equitació Torredembarra per participar en aquesta competició catalana. D’una banda, en la categoria B2, Aleix Poblet amb el poni “Goya” va superar les dues primeres proves, de dissabte i diumenge, sense cap penalització i, finalment, a la darrera prova de desempat l’espluguí va ser el tercer genet més ràpid. Per la seva part, Josep M. Poblet amb el “Wiffi” va competir en la categoria C2 i també va superar les dues proves amb zero penalitzacions. Finalment, disputant el desempat, va aconseguir la tercera posició del campionat.

D’aquesta manera, els dos espluguins van pujar al podi del Campionat de Catalunya de Ponis, penjant-se la medalla de bronze.