Descarrega’l

En l’edició d’aquest dimarts parlem de l’obertura del Centre de Dia de Blancafort i també fem balanç del Dia Internacional dels Museus i la campanya “Catalunya, Hola Família”. A més a més, destaquem que Andrea Motis actuarà al festival Essències de Montblanc que se celebrarà el 25 i 26 d’agost. En l’àmbit esportiu, parlem del pas de gegant que pot fer el primer equip de futbol del CF Montblanc aquest dissabte si guanya davant del Banyeres en el darrer partit de la temporada, ja que si ho fa, s’assegura la participació al play-off d’ascens a la segona catalana. Finalment, repassem diversos actes d’aquests dies a la comarca i parlem amb la directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, i la coordinadora de la distinció de turisme familiar de la Conca, Maite Fusté, sobre el Dia Internacional dels Museus i la campanya destinada al turisme familiar.