El cantautor Roger Mas presentarà el seu darrer àlbum «Parnàs» a la novena edició de Forès poesia i música que enguany se celebrarà el dissabte 2 de juny.

El concert de Roger Mas començarà a les 5 de la tarda, després del dinar popular, amb l’acompanyament musical de Xavier Guitó al piano i Arcadi Marcet al contrabaix. Aquest és un dels principals reclams d’una edició que encetarà el poeta Carles Duarte.

La poesia també la posaran Núria Martínez-Vernis i Neus Borrell amb l’espectacle «Veus la Poesia?» i amb l’homenatge a la poeta tarragonina Montserrat Abelló, ara que es commemora el centenari del seu naixement.

Al llarg de la jornada també es farà una taula rodona al voltant del llibre La Terra Sagna. L’1-O dels poetes, de l’Editorial L’Albí edició de Mar Fontana i Jaume Huch, amb la col·laboració d’alguns poetes de proximitat participants en la creació del llibre. Finalment, el darrer acte confirmat és «La Glosa Nostra» amb Mireia Mena (veu, glosa i pandero), Farriol Masip (veu i glosa) i Marcel Marimon (guitarra i veu).

A més a més. al llarg del matí davant de l’Ajuntament de Forès, l’Associació Literària l’Escarritx de Montblanc celebrarà la sisena trobada de punts de llibre.