L’empresa espluguina Drac Actiu, dedicada al lleure i al turisme actiu, ha viscut aquest diumenge un matí extraordinari per compartir amb els seus usuaris i treballadors els seus 25 anys d’activitat i també els 10 anys des que es va inaugurar el centre d’activitats ubicat a l’antiga fassina Salfuro del Parc Fluvial de l’Espluga.

Tot i la pluja, Drac Actiu ha proposat un conjunt d’activitats gratuïtes per celebrar l’aniversari. El gran reclam ha estat un globus aerostàtic captiu que, malgrat les inclemències meteorològiques, ha pogut enlairar-se uns metres. Els assistents també han pogut fer activitats d’escalada, tir amb arc i una setantena de persones han participat a la trekorientació. El moment del vermut també ha arribat al centre d’activitats, en aquest cas, a ritme de dixieland amb Josué Garcia & The Old Style Masters.

A més a més, en diversos plafons s’ha exposat la història de la Fassina Salfuro amb fotografies antigues i del procés de rehabilitació de l’espai, ara fa una dècada. Drac Actiu també ha aprofitat la festa d’aniversari per presentar un audiovisual promocional que, a partir d’ara, es difondrà a través de les xarxes socials.