L’Espluga FM Ràdio entrevistarà aquest diumenge l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, en el programa l’Ajuntament a Casa que s’emetrà en directe a partir de les 12 del migdia.

Com és habitual, el periodista espluguí Òscar Palau conduirà el programa dedicat a l’actualitat política local que aquest mes rep la visita de l’alcalde del municipi. Dies després del pas de Rovira pel plató de TAC12, aquesta vegada respondrà al micròfon de l’EFMR sobre l’actualitat municipal al llarg d’una hora i mitja de programa.

Una vegada més, les preguntes també les podran fer els oients a través del 977 87 00 76 o bé amb una nota de veu WhatsApp de l’EFMR al 696 27 86 77. Els comentaris també es podran fer a través de les xarxes socials, a la pàgina de Facebook de l’Espluga FM Ràdio i a Twitter @EsplugaFMRadio.