El Comitè de Defensa de la República de l’Espluga organitza per aquest divendres 13 d’abril un acte amb música i art en defensa de la llibertat d’expressió. La iniciativa se celebrarà a la pèrgola del Bar del Casal de l’Espluga a partir de les 7 del vespre i sorgeix al voltant de la “Setmana per la llibertat d’expressió” impulsada per la plataforma No Callarem.

En diversos punts de Catalunya, aquesta setmana se celebren propostes culturals a favor de la llibertat d’expressió arran de les condemnes de presó per músics i artistes, com els rapers Valtonyc o Pablo Hasél. Al mateix temps, la plataforma també vol reclamar el retorn de les persones exiliades i l’alliberament dels polítics catalans empresonats.

Seguint aquesta línia, el CDR l’Espluga planteja un vespre reivindicatiu amb actuacions musicals i artístiques. Els organitzadors han manifestat que “se sumen a aquest moviment en solidaritat amb els rapers encausats i que en l’àmbit local i comarcal compta amb el suport d’artistes i músics”.

Una iniciativa que ja ha tingut molt recorregut a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació és el rap “Los Borbones son unos Ladrones”, una cançó a favor de la llibertat d’expressió enregistrada amb una vintena de rapers i diverses formacions musicals consagrades.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ySqxLQ-UsNo?rel=0]

2 COMENTARIS

  1. Em sembla molt bé que l’Espluga FM Radio serveixi de canal informatiu per sectors únicament independentistes. Tobo una iniciativa molt intel·ligent difondre aquest tipos de canços polítiques encara que no tinguin res a veure amb l’actualitat local i comarcal. Independencia o res!!! Visca els CDR i l’EFMR!!!

Comments are closed.