La secció comarcal de l’Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest divendres una mobilització unitària a Montblanc per exigir l’alliberament dels polítics catalans empresonats així com aquells que es troben fora de l’Estat espanyol.

En la concentració prevista a les 8 del vespre a la plaça Major de Montblanc hi assistirà Agustí Alcoberro i Josep Rull, coincidint amb la celebració aquest divendres del Sopar Groc solidari a Montblanc. Per aquest motiu, la crida ha estat comarcal el dia en què es compleixen cinc mesos de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

La mobilització reclamarà l’alliberament dels “Jordis” i d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn. També servirà per expressar el suport a Anna Gabriel, Clara Ponsatí, Toni Comín, Lluís Puig, Meritxell Serret i Carles Puigdemont que es troben fora de l’Estat espanyol.

L’acte comptarà amb intervencions de membres de l’ANC Conca i amb la representació d’alcaldes i partits de la comarca. La concentració acabarà en forma de marxa pels carrers de Montblanc fins al Restaurant Molí del Mallol on se celebrarà el Sopar Groc organitzat per l’entitat independentista.