L’equip femení de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga ha pres la decisió aquesta setmana d’abandonar la competició a causa de la falta de jugadores.

Després de quatre temporades, les noies deixaran de jugar partits oficials, però des de la secció esportiva s’assegura que l’equip no es desfarà. El president de la Secció d’Hoquei del Casal, Jordi Creus, ha explicat a l’EFMR que rere la decisió hi ha un cúmul de factors, per exemple la pèrdua de membres de l’equip i els mals resultats. Creus també recorda que l’equip es va crear de zero l’any 2015 amb jugadores que s’iniciaven en aquest esport.

ÀUDIO: Jordi Creus exposa les causes de la retirada de la competició

Tot i això, les jugadores seguiran entrenant per tal reprendre la competició de cara la temporada vinent. La Secció d’Hoquei del Casal espera aprofitar l’estrena del nou pavelló municipal per revifar l’equip i, alhora, es plantejarà una campanya comunicativa per incorporar més jugadores.

ÀUDIO: El president de la secció assegura que l’equip no es desfà