Alumnes de segon d’Educació Primària de l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme de l’Espluga van visitar dijous passat la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola per conèixer el seu funcionament i fer una pràctica de cerca de llibres.

L’activitat va començar amb una breu introducció sobre l’Antic Hospital, l’edifici històric de l’Espluga que acull la biblioteca municipal. D’altra banda, la sessió, que forma part del Pla Lector de l’Escola Vedruna, va comptar amb l’explicació de l’organització i funcionament de l’equipament per part de la bibliotecària de l’Espluga, Nuri Estadella.

Finalment, els alumnes van posar en pràctica els coneixements adquirits fent una cerca de llibres i responent un qüestionari sobre la Biblioteca Mn. Ramon Muntanyola. A més a més, els nens i nenes van poder escoltar el conte “Orelles de Papallona”.