L’Associació Esportiva Blancafort ja ha obert el termini d’inscripcions per participar en la 6a edició de la Mitja Marató o a la cursa de 5 quilòmetres. La prova esportiva se celebrarà enguany el 8 d’abril a partir de dos quarts de 10 del matí amb inici a la plaça dels arbres.

Les inscripcions es poden fer per internet mitjançant el web de la Mitja Marató de Blancafort fins al 31 de març o quan s’assoleixin els 300 participants. El preu de participar en la Mitja Marató és de 14 euros, mentre que el de la cursa de 5 quilòmetres és de 10 euros, al qual cal sumar-li 2 euros del lloguer del xip per a qui no en disposi.

Amb els darrers cinc anys la Mitja Marató de Blancafort s’ha fet un lloc en el calendari esportiu del Camp de Tarragona i per aquest 2018 també proposa un recorregut 100% asfalt que descobreix l’entorn del municipi al llarg dels 21 quilòmetres. En total hi haurà 8 categories, 4 de masculines i 4 de femenines depenent de l’edat de naixement. L’organització premiarà els tres primers classificats de la categoria masculina i femenina absoluta i el primer de cada categoria. També es donarà un trofeu per a l’equip més ben classificat.

A més a més, també s’oferirà servei de servei d’aparcament, de guarda-roba, dutxes pels corredors, avituallaments cada 5 km, una zona de jocs per a infants i un al final de la prova i aparcament de bicicletes per aquell qui vulgui apropar-se a Blancafort amb la seva bicicleta.

La Mitja Marató està organitzada per l’Associació esportiva Blancafort juntament amb ajuntament de Blancafort i l’Associació esportiva Mitja Marató de Terrassa.