El vimbodinenc Jordi Farré ja ha emprès el viatge fins a Perú per participar al Dakar, considerat com el ral·li més dur del món. Farré hi participa com a mecànic de l’equip Xraids donant assistència tècnica als pilots.

Jordi Farré i la resta de l’equip van marxar aquest 1 de gener cap a Lima (Perú) on començarà la prova esportiva el dia 6 de gener. Enguany es divideix en 14 etapes que acabaran el dia 20 de gener a Córdoba (Argentina) després de 8.299 km per a les motos.

Abans del tret de sortida del ral·li, la tasca de Jordi Farré recau en la posada en marxa de les motos, ja que aquests dies s’estan desenvolupant les verificacions tècniques. Després, el seu paper serà el d’arreglar possibles desperfectes i deixar la moto preparada per l’inici de la següent etapa.

Jordi Farré, que actualment viu a l’Espluga, és mecànic industrial a l’empresa Meco Machines. Pel que fa a les proves esportives, també va fer de mecànic la cursa Baja Aragón.