A partir d’aquest dilluns 18 de setembre, la Veu Pública de l’Espluga estrenarà nous horaris i es podrà tornar a escoltar simultàniament a l’Espluga FM Ràdio, a través del 107.4 FM i esplugafmradio.cat.

Els espais d’informació s’emetran, a partir d’ara, a les 10 h, a les 13 h i a les 20 h. Els canvis s’efectuen tenint en compte les demandes de molts veïns del municipi. Entre aquestes, una de les més recurrents ha estat la d’avançar el pregó de les 14 h i el de les 21 h per evitar que se superposin amb les notícies dels principals canals de ràdio i televisió. La primera edició del dia de la veu pública es manté.

Amb aquests canvis d’horaris, l’Espluga FM Ràdio consolidarà l’emissió de la Veu Pública després d’uns mesos de proves. El servei a través de l’emissora es va interrompre l’any 2012, quan un llamp va malmetre bona part dels equipaments de l’EFMR. Des de llavors, els tècnics de l’Ajuntament de l’Espluga i l’equip de l’emissora han estat buscant solucions a l’avaria i s’han provat diferents sistemes fins a arribar a l’actual mecanisme, que es considera que serà el definitiu.