Aquest dijous ha començat l’asfaltatge dels carrers Sant Blai, Anselm Clavé, Mossèn Serret i Pau Casals de l’Espluga. Les obres de millora viuen ja els seus últims dies i podrien estar enllestides el pròxim 19 d’agost.

Amb un termini de 5 mesos i un pressupost de 349.848,95 euros, amb IVA inclòs, les actuacions en aquests quatre carrers han servit per millorar la pavimentació i els serveis soterrats. Un dels quatre, el carrer Sant Blai, s’ha reconvertit en semipeatonal, mentre que els altres han mantingut el format anterior.

El regidor de Serveis Municipals, Joan Amigó, va actualitzar l’estat de les obres durant el darrer Ple Municipal. En primer lloc, va explicar que malgrat haver-se programat la inauguració dels carrers en el marc de la Festa Major, finalment es va descartar perquè el tècnic director de l’obra va assegurar que s’hauria asfaltat precipitadament i no era el més adequat.

Complint encara el termini d’execució de les obres, que finalitza aquest agost, aquest dijous ha començat l’asfaltatge dels quatre carrers. Després d’aquesta fase, s’haurà de pintar la senyalització horitzontal que serà la darrera fase de les obres. A hores d’ara, el regidor de Serveis Municipals calcula que les obres acabaran al voltant del 19 d’agost.