Aquesta tarda s’ha inaugurat el nou local social de la Germandat de la Santíssima Trinitat de l’Espluga ubicat a la plaça de l’Església. El nou espai compta amb servei de bar, una zona per a celebrar-hi activitats i s’ha estrenat amb les exposicions de les pintures de Noe Gaya i Joan M. Llorens. 

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde de l’Espluga, David Rovira; el rector de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga, Mn. Marcus Vinicius Teixeira; la presidenta de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Rosa Blanca Roselló, i regidors del consistori espluguí.

El rector de l’Espluga ha beneït el nou local, mentre que la presidenta de la Germandat ha agraït el suport de l’Ajuntament de l’Espluga en el procés d’obertura del nou espai. Per la seva part, l’alcalde de l’Espluga ha destacat l’obra de vila que desenvolupa l’entitat al municipi. En l’acte d’aquesta tarda també hi han participat els gegants de la Germandat i Marina Nadal que ha ofert una peça musical interpretada amb flauta travessera.

En delcaracions a l’EFMR, Rosa Blanca Roselló ha remarcat que el nou local està molt ben ubicat i que s’han adaptat els accessos perquè la gent gran pugui anar-hi. D’altra banda, ha assegurat que s’hi celebraran activitats pròpies de l’entitat i també s’hi podran veure exposicions de forma periòdica. Finalment, ha reconegut que el local compta amb llicència de bar-cafeteria i que el bar estarà gestionat per una persona externa, tot plegat per poder assumir el lloguer del local i perquè l’entitat pugui disposar de més recursos.