L’espectacle musical i humorístic de Lo Pau de Ponts ha fet augmentar el públic del vermut de Festa Major de l’Espluga que ha superat el mig miler d’assistents. L’èxit del youtuber Lo Pau de Ponts a les xarxes socials també s’ha traduït a l’Espluga, fins al punt, que petits i grans coneixien les versions del cantautor i s’han animat a cantar-les.

Fotografies, vídeos i la participació de nens i nenes per cantar els èxits de Lo Pau de Ponts, aquestes han estat estampes del vermut d’enguany de la Festa Major que ha aparcat les versions més tradicionals i folklòriques per apostar pel show del músic lleidatà. La novetat en la proposta musical ha suposat un impuls en l’assistència al tradicional vermut de festa major.

Com cada any, la cita ha preservat la part solidària mitjançant el servei de barra que, aquesta vegada, ha anat a càrrec de Càritas de l’Espluga.

El guanyador del concurs de cartells de la Festa Major dóna el premi

En el marc del vermut, s’ha fet entrega del premi de 150 € al guanyador del concurs de cartells de la Festa Major, l’espluguí Ramon Joan Rosselló. El guanyador ha renunciat a la quantia econòmica i ha decidit cedir els 150 € a l’Associació de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga amb motiu dels 10 anys del naixement dels Gegants Neolítics i els 25 anys dels Grallers de l’Espluga. Ramon Joan Rosselló també ha insistit en el fet que la participació en aquest certamen que decideix la imatge gràfica de la Festa Major hauria de ser més alta, ja que en els darrers dos anys només hi ha hagut un únic participant.

Lo Pau de Ponts a l’Espluga FM Ràdio

L’EFMR ja va ser testimoni del show de Lo Pau de Ponts fa unes setmanes quan va visitar els estudis de l’emissora per participar en el programa Passeig Musical.
Recupera el programa