Després de 8 anys, el Ball de Bastons de l’Espluga torna a disposar d’una colla infantil formada per 12 nens i nenes que s’estrenaran en la cercavila de Festa Major d’aquest divendres.

Els joves van començar els assajos fa un mes i, des de llavors, s’han estat preparant un dia a la setmana, o dos durant la darrera quinzena, per poder debutar durant les cercaviles de Festa Major. D’aquesta manera, l’agrupació amplia el nombre de membres i una altra de les ocasions per visualitzar aquesta imatge serà diumenge a la Gran Ballada de Festa Major a la plaça de la Vila, en la que és la cita més simbòlica de la Festa Major del municipi.

La recuperació de la colla infantil del Ball de Bastons de l’Espluga coincideix amb la celebració del 20è aniversari de l’entitat. Després dels primers assajos, la presidenta del Ball de Bastons de l’Espluga, Anna Andreu, va assegurar a l’EFMR que es tracta d’una aposta important per assegurar el relleu de la colla i alhora per celebrar l’aniversari.