Descarrega’l 

El pròxim dissabte 29 de juliol se celebrarà la 40a edició de la Cursa Popular de l’Espluga. L’esdeveniment s’ha convertit en un dels més multitudinaris de la Festa Major del Municipi i aplega cada any centenars de corredors d’arreu de Catalunya. La idea sorgia l’any 1978 d’un grup de joves, llavors col·laboradors de la revista Clam, arrel d’un seguit d’iniciatives per aconseguir que la Festa Major del municipi fos popular.

Gairebé 40 anys després, a l’Espluga FM Ràdio hem volgut refer la història de la Cursa Popular de l’Espluga parlant-ne amb alguns dels impulsors i amb persones que han estat responsables de la prova esportiva en algun moment d’aquestes quatre dècades de vida.

1 COMENTARI

  1. Hola soy Mexicana, cuñada de Ramón Cera Espasa y hace 5 años fue la primera vez que fui a la espluga y también fui a ver la cursa y me pareció muy interesante tantos competidores y de diferentes lugares en un pueblito tan pequeño y sobre todo la gran organización, el espíritu deportivo y el entusiasmo de los organizadores, y luego la fiesta mayor y los gigantes caminando por el pueblo una experiencia inolvidable.

Comments are closed.