Centenars de joves han celebrat aquest divendres el Correbars Esgarriat de l’Espluga pels carrers del municipi amb animació musical i els quintos com a protagonistes. Enguany, el correbars ha deixat un balanç de més de 2.000 quintos consumits, 200 talls de pizza i més de 200 entrepans.

L’ambient festiu ha envaït els carrers de l’Espluga

El Correbars Esgarriat va començar a l’aparcament del Pavelló del Casal, des d’on la música de la batucada dels Diables de l’Espluga donava el tret de sortida a un recorregut de més de 3 hores i amb 15 bars participants. L’ambient festiu i la bona climatologia han acompanyat l’acte d’inici a fi, i és que el recorregut va comptar amb l’actuació dels DJs Albert Fernández i PM_7. En alguns punts, la batucada dels Diables també va amenitzar la festa.

El correbars va cloure a la plaça de la Vila on l’organització va vendre sopar als assistents. En aquest punt, es van servir més de 200 entrepans. El Correbars Esgarriat acabava al voltant de les 12 de la nit, però incorporava una proposta complementària per continuar la festa a Disco Xenon amb la sessió de DJ Sala.

El pastor de la colla organitzadora, David Casanovas, ha assegurat que s’han superat totes les previsions i, afegeix, l’ambient al llarg del vespre i la nit va ser correcte, però sobretot molt festiu. D’altra banda, l’organització també destaca el canvi de recorregut perquè s’ha pogut afavorir a bars que en els darrers anys van registrar menys vendes.