La música de la Reus Big Band va ser el reclam de centenars de persones que van omplir el jardí dels Francolins en el que ha estat, fins ara, l’acte més multitudinari de la Setmana de la Joventut de l’Espluga. El d’aquest dijous ha estat el concert de presentació de la formació, tot i que la setmana passada van celebrar-ne un però sense la banda completa.

17 músics professionals de Reus i rodalies van pujar a l’escenari a dos quarts de nou del vespre, entre els quals els espluguins Sergi Esparza i David Vidal. Els músics van oferir un repertori d’una hora i mitja que va combinar diversos gèneres musicals, com groove, funk o jazz-rock. La proposta encapçalava l’oferta de Les Nis al Francolí, la programació d’actes que s’ha celebrat aquesta setmana al jardí del Francolins, i l’acceptació ha estat notable perquè unes 300 persones van assistir en aquesta estrena de la Reus Big Band.

Amb aquest concert també s’ha posat punt i final a la programació específica en aquest jardí del municipi, tot i que els actes de la Setmana de la Joventut clouran diumenge.