Els discjòqueis més destacats de la comarca actuaran aquest estiu a l’Espluga FM Ràdio en un espai setmanal. Minitaks, Aisi Cravid, Sofa Beats Studio, Sergi Molina i Dave B oferiran una sessió els divendres de 23 a 24 h al 107.4 FM i esplugafmradio.cat.

Sota la marca “Splunken’s Night”, l’EFMR suma des d’aquest divendres la col·laboració dels sis DJs de la comarca amb més renom i habituals a les festes de la Conca de Barberà i del territori. Els joves oferiran una sessió de 60 minuts amb els seus estils característics i, alhora, també comentaran algunes de les propostes musicals. Cada setmana l’espai anirà a càrrec d’una persona diferent, d’aquesta manera els gèneres musicals seran diferents cada divendres.

Primer assalt, Minitaks 

Aquest divendres s’encetarà aquest nou espai amb la sessió del DJ de Solivella, Minitaks, amb ell es donarà el tret de sortida a dos mesos de propostes musicals de la mà dels DJs més consolidats de la Conca de Barberà.

La programació d’estiu de l’emissora va acabar el passat mes de juny i les sessions de Splunken’s Night és una de les novetats de la temporada d’estiu per als pròxims dos mesos. D’altra banda, es mantenen els espais informatius habituals: de dilluns a divendres, a les 11 h i a les 19 h, i durant el cap de setmana a les 13 h i a les 19 h.