Descarrega’t l’informatiu aquí!

Informatiu cap de setmana on comencem parlant de la 8ena Festa del Trepat. També s’informa de que ja és pública l’oferta musical i la imatge gràfica del Riubombori d’enguany. El cartell l’encapçalen els artistes convidats Joan Masdéu i Eduard Gener, seguits per les cinc propostes musicals després d’haver batut el rècord d’inscripcions amb una trentena de formacions interessades. Parlem també de la Festa Major d’enguany que donarà el tret de sortida abans del que és habitual perquè el pregó no se celebrarà en dijous, com és tradicional. Se celebrarà el dimarts. En cultura hem destacat el festival de lego de Montblanc, Brickània. També hem repassat tots els actes previstos per aquest divendres, revetlla de Sant Joan. En esports, hem parlat de la TrekoBlack 24h i del 8è festival de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga. A més, hem repassat les classificacions dels torneigs i partits de futbol i hoquei local.