Unes 400 persones han omplert el Teatre del Casal de l’Espluga per veure la representació de l’obra Temps de Quim Masferrer. L’obra interpretada pel presentador del  Foraster de TV3 ha fet gaudir als espluguins d’una hora i mitja d’espectacle on hi han hagut moments per l’humor, però també per la reflexió, la crítica i la ironia.

“Mai havíem tingut tanta assistència en una activitat teatral”.

La iniciativa ha estat organitzada per l’Associació Juvenil Auvënguen amb l’objectiu d’apropar el teatre i la cultura al jovent espluguí. Albert Grinyó, vicepresident de l’Associació, ha explicat en declaracions a l’EFMR que en fan una valoració molt positiva perquè “mai havíem tingut tanta assistència en una activitat teatral”.

AÙDIO: Albert Grinyó fa una valoració positiva de l’activitat. 

Fa uns anys, l’Associació organitzava autobusos per tal que el jovent espluguí anés a Barcelona per poder veure obres teatrals de renom. Albet Grinyó ha explicat  que han volgut canviar la dinàmica tenint en compte que el jovent no assistia a aquesta activitat per l’elevat preu. A partir d’ara, la voluntat de l’entitat es seguir portant obres d’aquest estil al teatre de l’Espluga.

“Hem volgut agafar el teatre i porta’l a l’Espluga”
ÀUDIO: Albert Grinyó explica la voluntat que tenen a partir d’ara. 

Temps és una tragicomèdia de la vida escrita per Masferrer i que es construeix des d’una base simple i complicada a la vegada: què faries si et quedessin 90 minuts de vida?  L’obra va estrenar-se l’any 2012 i des de llavors s’han  fet representacions arreu del país.

ENTREVISTA A QUIM MASFERRER
Els seguidors del Facebook de l’Espluga FM Ràdio van poder veure una entrevista prèvia a l’actor en directe des del teatre de l’Espluga.