El programa del dia 30 d’abril amb el Pep Torres, és una reemissió de fa dos anys. En el 2015 l’Espluga FM Ràdio em va brindar l’oportunitat de poder fer realitat un somni: poder parlar amb gent del nostre poble d’una passió compartida, gent que fossin permeables a la musica.

El primer convidat al programa fou en Pep Torres. Ell va ser el meu referent alhora de descobrir el ventall inabastable de l’univers musical. Ell va ser la finestra per on vaig poder intuir que la musica és plural, mentre hi hagi humanitat hi haurà voluntat de comunicació, i voluntat de recepció.

Tres mesos després de l’inici d’aquell primer Passeig Musical, l’Espluga FM Radio, es sumia en un son profund, van caldre dos anys per agafar coratge, prendre un cafè, i endollar-nos.

Amb el Pep Torres iniciem el passeig en una Espluga del Cultural, un local on a la planta baixa era un cinema i la superior un cafè on hi tenien una maquina que a canvi d’una moneda i prèvia selecció d’un disc “ single” sonava la cançó…