El període de Setmana Santa i els dos caps de setmana de la Setmana Medieval han fet que l’Oficina de Turisme de Montblanc hagi assolit la segona millor xifra dels darrers 10 anys en un mes d’abril, en total s’han atès 10.000 persones.

S’ha assolit la segona millor xifra dels darrers 10 anys en un mes d’abril.

Al llarg dels dos caps de setmana de la Setmana Medieval l’Oficina de Turisme ha donat atenció a més de 7.500 persones al punt habilitat a l’antiga església de Sant Francesc. La diada de Sant Jordi va ser la que va concentrar major activitat amb 2.027 persones que van acostar-se al punt d’informació.

A més, durant els dos caps de setmana s’ha facilitat la visita a la muralla en un recorregut que inclou l’accés a les torres i un passeig pel pas de ronda. Hi han passat 2.561 persones, superant les 2.309 persones de l’any passat.