Descarrega’l

Xavier Lozano presenta aquesta edició de La Plaça de l’Espluga FM Ràdio, on descobrim el nou mossén de la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de l’Espluga, Estanis Figuerola, un diaca casat i amb fills que s’ha convertit en primer de la diòcesi de Tarragona en assumir responsabilitats de gestió i coordinació d’una parròquia, que habitualment pertoquen als preveres. Aprofitem per parlar amb ell del futur de l’Ermita de la Santíssima Trinitat, de l’Església Nova, i de la Setmana Santa espluguina, també amb la presidenta de la Confraria del Sant Enterrament, Roser Gili, i els representants dels Armats de l’Espluga, Jordi Salvadó i Marc Anglès. A la segona part del programa parlem amb el coordinador del Centenari del naixement de Mn. Ramon Muntanyola, Josep M. Vallès, coincidint amb el dia en què es commemora aquest aniversari.

Representants de la Parròquia, la Confraria i els Armats, a l'Espluga FM Ràdio. (Foto: Marc Roca)
Representants de la Parròquia, la Confraria i els Armats, a l’Espluga FM Ràdio. (Foto: Marc Roca)